Wednesday, December 4, 2013


Kallis sõber, kutsun sind maale!

 

Olime üdini linnastunud perekond aga 2 aastat tagasi tegime oma elus kannapöörde ja kolisime maale elama. Ühel hetkel kui istusin taas autoga liiklusummikus hakkasin kokku liitma minuteid, tunde ja lõpuks aastaid. Leidsin ahastusega, et veedan ühes aastas 35 päeva oma elust liiklusummikus autos istudes. Jube mõelda, et ma teen seda kõike vabatahtlikult. Midagi tuli muuta, et need 35 päeva aastas jääks mulle alles!

 

Hetkel töötame oma unistuse nimel – turismitalu. Tahame luua koha, kuhu saavad tulla kõik meie sõbrad ning tunda mõnu loodusest, värskest õhust ja positiivsetest emotsioonidest. Sõpradeks kutsume me kõiki oma kliente, sest me kohtleme neid kui häid sõpru. 

 


Mis siis meie juures teha saab? Mul on hobi – vibulaskmine. Käisime sõpradega vibulaskmas ja see tegevus nakatas mind. Enam ma sellest lahti ei saanud. Hobist kasvas välja Koeru Viburaja projekt ja  2012 aasta sügisel valmis viburada. Taotlesime LEADER programmist toetust varustuse soetamiseks. Meil on varustust nii lastele kui täiskasvanutele. Harjutusväljak koos 1,4 km pikkuse viburajaga on aastaringselt kasutuses. 

 
 

Kui pead lugu aktiivsest tegevusest looduses, kavliteetajast perega, lõbusast päevast sõpradega siis on vibulaskmine just selline tegevus, mis võiks sind huvitada. Vibulaskmine on kiirelt õpitav ja ei vaja eelnevalt füüsilist ettevalmistust. 45 minutit ohutusnõuetega tutvusmist ja eelnevat harjutamist ning juba on valmisolek viburajale minemiseks. Sellise tegevusega saavad hakkama lapsed alates 8 eluaastast kuni vanaemade ja vanaisadeni välja.

 

Ühe korraliku talu õuele kuuluvad ka loomad. Otsa talus võid pai teha Shetlandi miniponidele ja leiba anda Kihnu Maalammastele. Kellel väga veab siis saab ka nurruvat põrinat kuulda kollaselt kiisult.  

 

 

Kui sul tekkis huvi ja soovid meile külla tulla siis vaata lisa www.vibulaskmine.ee või võta minuga ühendust!

 

Võta aeg maha ja sõida maale Otsa talu pererahvale külla – lõke on juba mõnusalt praksumas, teevesi tulel ja kodukootud präänikud ootamas.

 

Triin Volens       

50 400 72                                     
triin@vibulaskmine.ee

No comments:

Post a Comment