Wednesday, April 10, 2013

Meeleolukas ja põnev seiklusmäng “Muinas-Järvamaa vibukütt” -50%

Muinas-Järvamaa inimesi kutsuti loodusrahvaks. Usuti loodushingedesse, kes ümbritsesid neid igal pool. Hing oli igal puul, kivil, allikal, järvel jne. Nendel maagilistel hingedel oli eriline vägi ning heakskiidu ja rahu säilitamiseks toodi ohvreid. Ka inimeste ja olendite nimes usuti peituvat maagiline vägi. Tänapäevani on säilinud paljudel metsloomadel erilised asendusnimed. Millised need nimed on, ja mida müstilist metsas veel leidub, saad teada, kui lööd kaasa tõeliselt põnevas seiklusmängus “Muinas-Järvamaa vibukütt”.

Vibulaskmine ja viburada asub Kesk-Eestis, Järvamaal, Koerus, Otsa talu kaunite talude, põldude ja metsatukkade vahel. Vibulaskmine toimub vabas looduses ja igal aastaajal. Sellega võivad tegeleda kõik inimesed, kellel soov, huvi ja tahtmine. Tegemist on suurepärase sportliku tegevuse, meelelahutuse ja ajaviitega tervele perele. Ka ei ole nõutav eelnev kogemus, kuna vibulaskmine on kergesti ja kiiresti õpitav.

Kindlasti uuri lisainfot kodulehelt http://www.vibulaskmine.ee ning ole värskeimate uudiste ja parimate pakkumistega kursis  Vibulaskmine ja viburada Facebookis.

Tõmmake koos sõpradega vibud vinna, laske nooled lendu ning selgitage välja, kes teist on auga välja teeninud Muinas-Järvamaa parima vibuküti tiitli!  

VAATA PAKKUMIST SIIT:

Meeleolukas ja põnev seiklusmäng “Muinas-Järvamaa vibukütt” -50% 



 

No comments:

Post a Comment